kom nyss in.

kom nyss in, va med linnea och wilma ute, vi gjorde det gamla vanliga ute, sjukt kul ;d, var inte så jätte kallt ute nu på kvällen, men det snöade. kan inte snön bara försvinna nu?, har blivit trött på det nu ;(, vill ha sommar, men den kommer, och imorgon blir det att vara med jenni bebis:), får se vad vi gör :). har saknat henne riktigt mkt, ska bli kul att träffa henne. och jag måste köpa nytt lös hår ;$, men har inget mer att skriva nu.

så sant!


fan fan fan!!!


tack linnea för du förstår!(L)

ingen skola idag, orkade inte så stanna hemma och sov, sen så var det ridning och så det gick bra och nu datan, snart kommer linnea hit så ska vi äta, sen vet jag inte vad som händer.


dagens nästa låt.


dagens låt.


Sony Ericsson W995




jag vill ha denna mobilen men vet inte vilken färg.

tråkigt.

hej det var ett bra tag sen, men har bara inte orkat att skriva men nu ska jag ta mig tid till att skriva, nu är det så här att jag inte är blond mer utan svarthårig (a), det skulle bli mörkt brunt men givetvis tar jag ju en mörkare hårfärg, men jag trivs mer med mörkt hår, men jag saknar också det blonda men vill ändå ionte ha tbx den hårfärgen :(, vrf jag in skrivit så mkt på senaste är för att det har varit dåliga tider, inte mått så bra, hänt ganska mkt.. men inte ngt jag nämner här, men min dag i dag såg/ser ut så här, vaknade vid halv sju, både jag och linnea låg kvar ett tag till men sen gick vi upp & åt och gjorde ve oss, sen så åkte vi till västra och där hämtade vi matilda, sen så samåkte vi med laget till k-stad där vi skulle tävla, det gick inte så bra på tävlingen, men nästa gång ska det gå bättre, nästa tävling är i billesholm& det kommer gå mkt bättre!! det vet jag!! men efter tävlingen och vi hade kommit hem så åt jag och sen nu datan ska snart gå och duscha & lägga mig i min säng kolla film :d. palla inte skriva mer nu:).
hejdå.

RSS 2.0