hårfärgning.

jaha, nu sitter jag här i soffan vid pappas dator, har precis fönnat klar mitt hår senefter färgningen & sköljningen(stavning), det blev lite missfärgat men ska färga det igen nu, jag köpte ju slingor igår & en annan som man färgar hela håret med. tog den med slingorna innan fast det tog jag i hela håret i stället & om jag inte passar i hel blont hår så färgar jag det mörktblondt eller brunt, får se. men nu ska jag gå och ta i den blondaste färgen i allafall. kommer bild när jag har helblont hår sen när jag har fått den blondheten jag vill ha.
pussen.

sony ericsson c 901


jag vill ha den mobilen i rosa som visas på bilden här nedanför, den finns också då i vit, grå & svart, men helst vill jag nog ha rosa, men jag kan inte riktigt bestämma mig helt om jag ska ta den rosa eller den svarta eller då den vita, grå vill jag INTE ha för den en inte så fin som den rosa eller då dom andra färgerna som jag vill ha.











lugn dag.

idag då så har jag inte gjort så mycket, bara slöat & slöat & köpt två hårfärger, ett med blonda slingor och den andra med blond som man ska färga hela håret med & ett medel man har till håret när man plattar eller fönar håret, det skyddar då håret, senare ska jag & min familj till min morfar för han fyller år & sen när jag kommer hem så ska min mamma slinga mitt hår tror jag om hon nu orkar annars gör jag det själv ;p, & en sak, jag saknar min natti sjukt mkt & jag känktar tills i helgen för då kommer natti hem till mig o så sover hon här!♥♥♥




den blonda hårfärgen till hela håret.





& blonda slingor till håret.




& denna o det är till håret som man har när man plattar eller fönar håret, det skyddar håret.

28/12-09

idag åkte jag hem till bästavän! ♥ (natti) vi hade sjukt kul, vi tog massa foton & så, & gjorde annat o så, sen gick vi och köpte härfärg så stack vi hem till natti då och så färgade natti mitt hår i slingor, det blev sjukt nice!! foto kommer sen, så kl 22.00 kom min pappa och hämtade mig, både jag och natti blev förvånade att våra pappor kände varandra haha :), men det var ju bara bra, && i helgen kommer bästavän hem till mig & så ska hon sova här & vi ska ha sjukt kul!!
saknar dig redan bebis!
älskar dig mest bästavän!!
alltid vi!!♥♥♥♥♥
&
puss på detta ♥.





trött..

cp trött, ska sova nu & imorgon blir jag blooond ;o.

slapp dag.

denna dagen har bara vatt slapp, vaknade runt två, la kvar och smsa med folk, sen så gick jag inte ner fråns tre när maten var klar så käka jag och sen spelade jag super mario (a) haha, sen så har jag inte gjort så mkt och nu gör jag tyska för jag ligger efter så min mamma tvingar mig att göra det och imorgon blir det att vara med bästavän så ska hon följa med mig och färga mitt hår och sen ska vi nog till väla och hem ti henne.
pussen.

jul afton.

dagen började av att mamma väckte mig, så gick jag ner och käka fulle och sen stack jag upp och la mig och sov och smsa med massa folk, sen så hade jag sovit för länge så jag var tvungen att skynda mig att göra ve mig, så stack vi till min farfar och där åt vi då middag och sen gick vi till min farmors grav och sätte två ljus sen gick vi då hem till farfar igen och fika sen åkte vi hem och sen åkte vi till min moster här i hässleholm, där vi fika lite igen xd sen kom då ``tomten´´ (haha) så öppnade vi alla paketen fick faktiskt allt jag önskade mig (a), sen så fixade min moster mina naglar och nu fick jag låna hennes data och snart ska vi äta kvällsmat här och sen ska vi åka hem så ska jag gå med min mamma till kyrkan sen, hon tvingar mig, eller så går vi imorgon bitti -.- , orkar inte kyrkan, men men ibland får man ställa upp på sin mamma.

detta fick jag;
- rosa fred perry kofta
- två par svarta pants
- ett par jeans pants
- en svart långarmad tröja
- pengar
- hårspray
- trosor
- ridstövlar
- ridstrumpor
- ridhanskar
- tre böcker
- mina föräldrar har bestält en platt tv ti mig ;d
- sen senare i år får jag en mobiltelefon ;d

& sen ska jag tjata på min mamma så jag får färga mitt hår blont (h).

två dagar till jul.

dagens; vaknade av att pappa och mamma kom upp och var arga för att ngn hade öppnat det nya brödet och den nya skinkan, självklart det var ju jag (a), sen så somnade jag om och sen väckte mamma mig för att jag skulle ge kaninerna mat och vatten, så jag gjorde det och sen så upp på mitt rum och kolla film och självklart så somnade jag, sen skulle jag laga middagen, blev faktiskit lyckat, så käka jag och sen var jag tvungen att läsa en engelskbok -.- och göra tyska glosor, men tyska glosorna gjorde jag inte, så kolla jag hairspray samtidigt och sen när den var slut gjorde jag ve mig och stack till kompis, så fick jag testa cs, haha, mobbat jag vet men ändå:), sen så stack vi hem till mig och glotta simpsons jul och sen så gick vi till linnea för att ge hennes djur mat för hon e bortrest nu, sen så var vi lite till hos mig och sen stack min kompis hem, och nu bloggar jag lite, p.s bara så ni vet så lämnar jag inte ut namn på kompisar jag e med, haha. blev lite mycket film kollande idag, ska förmodligen se en till innan jag somnar i natt, alltid lika mysigt att somna till film (a).

pussen.

tele med natti babe

precis snackat klart i telen med natti!älskar dig gumman!BFF!
har börjat få ont i halsen nu, ;/ det hjälpte inte med tee men ska kolla film och försöka sova så kanske det går över till imorgon och jag har bestämt mig för att jag ska börja blogga mer nu när det e lov.

god morgon.

har nästa precis varit på konffa och nu sitter jag här.





bjuder på denna smink fria bilden :).
pussen.



julkonsert

hej, det var länge sedan, men har inte haft tid att skriva eller rätta sakt har inte orkar logga in på bloggen, men jag har inte slutat skriva på min blogg, bara så ni vet, men idag så var det genrep för julkonserten, så jag och linnea var där lite över nio, så hade alla musik klasser genrep, det gick bra, sen så fick vi tid att äta, så jag, josse, linnea och sebbe och fler stack till mc på knutan, är vi hade ätit så gick sebbe och dom så stanna jag och josse så hade vi inget att göra så vi tog det som var kvar av min cola och lite pommes och kastade ner det på folket som gick under, haha vet att vi inte har ngt liv, men haha så var det sån gubbe som fick typ damp och började leta efter oss men jag och josse stack till ngn affär där dom solde löshår, ja för alla ni som inte vet så ska jag nog bli blond och sen ska jag limma in sånt löshår tror jag (a), i allafall så efter vi hade varit i såna affärer så stack vi till konserthuset och gjorde ve oss, sen så började konserten det gick faktiskt sjkt bra, minnäst sista julkonsert innan man går ut wisel, men sen så var det hem och så var vi bjudna på mat hos pia och dom, så gick vi till dom, käka och var med dom som var här, sen nu gör jag typ inte så mkt, ska snart hem.

pussen.

14/12-09

väldigt lång tråkig dag idag, för det första jag kom för sent till idrotten på morgonen, resten av skol dagen var ännu tråkigare, vi fick sluta tidigare idag så jag stack hem direkt och efter ett tag till kompis en liten stund, sen skulle jag hem och sen åka till skolan där min syster skulle ha lucia tåg, hon var duktig för att vara 6 år, nästan alla i det lucia tåget hade inte något tålamod men det hade ju min syster, men e man lite så har man inte stort tålamod, men i allafall så när jag kom hem så städade jag lite i mitt rum, plockade upp lite saker från golvet, men det är fortfarande inte städat helt, har typ kvar att damsuga, damtorka, och lite annat sen är jag klar med det, men det orkar jag inte göra idag, sen satte jag mig lite vid datan och kolla paradise hotel, men har inte tid nu att skriva mer ska in i duschen.
pussen

avslutar med en bild på mig och min syster.


bästavän!§

natalie skok



till dig natalie skok!
jag kan börja med att säga att du e min BÄSTAVÄN! FÖRALLTID! du e den som har gett mitt liv en mening till att fortsätta att leva, då, nu och alltid kommer jag leva för oss två. vi börja snacka på msn, sen bytte vi nummer med varandra och börja snacka i tele, så har det fortsätt, kommer ihåg första gången vi snackade i tele, något jag inte kan glömma, tyvärr så har vi inte träffats och vissa som läser detta tänker säkert, hur kan dom vara bästavänner när dom inte ens har träffats, jag säger bara och?, man kan visst vara bästavänner ändå fast man inte har träffats. vi klickade direkt när vi börja snacka, du e den jag litar på mest!!du finns alltid, du stöttar alltid, du finns och stöttar som ingen annan gör, du visar verkligen hur mycket jag betyder för dig, det finns ingen eller inget som är bättre än dig! jag e verkligen stolt över att jag kan kalla dig bästavän!! du e den som aldrig sviker, det finns ingenting jag ångrar med dig! sen när du kom in i mitt liv så har jag mått bra, om jag mår dåligt och sen när vi snackar tele eller om jag hör ditt namn så blir jag glad, du gör allt dåligt till bra, du kämpar för mig och jag kämpar för dig, du vet att jag alltid kommer finnas för dig!! ALLTID VI! och på jul lovet ska vi ha kul, hela lovet!jag älskar dig mest! finns så mkt mer att berätta om dig natalie!
ALLTID VI!§§  

12/12-09 && 13/12-09

12/12-09

i går så vaknade jag senare än vad jag skulle, jag skulle vara på ih kl 10.00 och jag vaknade halv tio, så jag han inte göra ve mig så mkt, efter jag hade klätt på mig och ätit så åkte jag och linnea till ih, där vi skulle ha julgala med olika föreningar från gymnastiken i helsingborg, det var förträning och det gick ganska bra, sen fick vi en paus och då var det en i vårt turns förening som skulle göra en salto (bakåtvolt) och hon trillade, på nacken och abulansen var tvungen att komma hon var tvungen att åka in, hon rörde nästan inte på sig alls, såg jätte hämskt ut, hoppas att ågdnar sig med henne, och sen stack vi till (dom i min grupp) mc och käka sen snabbade vi oss tbx till ih och väntade på att hela julgalan skulle börja, det var vi efter turnarna som hoppade hopprep, det gick skit bra på uppvisningen, sen han tyvärr inte jag och linnea med slut dansen för vi var tvungna att sticka till ridhuset för vi skulle vara med på lucian, jag red på mickey efter lucian var det show på stallet och det var underhållande,
sen stack jag hem och kolla film och så.


13/12-09

idag var det det konfa, så gick upp tidigt och gjorde ve mig och stack till kyrkan strax innan 10.00 och så träffade jag linnea utanför, så gick vi in på konfan, väldigt lång tråkigt tyckte jag, efter det stack jag hem och vila och sen hade jag ingenting att göra så jag följde med mamma och pappa till oj (en matbutik), så efter det var det hem och äta och sen stack jag till min kompis. och snart ska jag hem och städa lite till i mitt rum, träna på tyska provet och sen duscha.
pussen.

hastat inlägg.

idag var det skolan som vanligt, ganska seg som alltid, sista lektionen var det musik sen stack jag och hämtade pengar så jag kunde åka med josseh till stan efter extra matten då, efter det stack jag till skolan igen och gick på extra matten och sen stack jag och josseh då till stan och vi  hittade lite saker vi ville ha i affärerna, det blev för mig, ett puder, två mascaror, någon grej som var bra för ögonfransarna som man tar på innan man lägger på mascara och sen några armband och lite klämmor, efter det stack vi till mc och sen hem till mig, vi gick också och handla godis på coop, så satt vi hos mig och glotta film och feta oss med godis och snackade, sen skulle josseh hem så jag förljde henne till  skolan där hennes pappa hämtade henne och sen stack man hem då, satt lite vid datan och jag har städat mitt rum lite. känns som om jag inte kommer någon vart med mitt rum, haha låter som om mitt rum e skit stökigt men det är det inte, bara jag som städar lite i taget, det blev ett hastigt inlägg men måste sova nu.
pussen.

seg dag.

jo idag så råka man vakna ganska sent, så han precis göra ve mig, äta och komma i tid till engelskan på morgonen, resten av skol dagen var ganska så seg, inte god mat i skolan, så jag, bea och josseh stack till gula kiosken och köpte pommes, det var mkt gott efter vi hade ätit så stack vi tbx till skolan så hade man bild då, sen sluta jag, så segade jag runder med naomi i skolan, efter det var det hem satte mig lite vid datan och sen stack jag till kompis, var där ett tag och så och nu e jag hemma, SKA göra engelskan läxan nu, sen äta och duscha. så har inte tid mer att skriva just nu.
pussen.

tele med natti babe!<3

ny design. header och blogg då och ett stort tack till eva som hjälpte mig med det, men hon e inte riktigt klar än hon skulle byta färg på texten och så men annars är den helt klar och självklart blev jag nöjd, men idag så var det skolan och så och sen skulle vi gå lucia någonstans i stan och efter det tog jag bussen hem med gabriella så träffade vi nadja i bussen så snackade vi lite, sen hoppade jag av och gick in i skolan för att hämta mina saker sen stack man hem då och satte mig lite vid datan och gjorde annat och så, sen så kl halv åtta stack jag till stan för vi skulle gå ett lucia tåg till och jag blev lucia efter det hämtade pappa mig och nu snackar jag med natti i tele, älskar henne mest!!BFF! sen blir det att äta och duscha och göra min engelska läxa. pussen!


och jag  avslutar med en bild.


RSS 2.0